KIRJARAKKAUTTA: KIITOS HYVÄÄ PIKARUOKAA

Hyvää tiistaita ihanat! Viime viikolla tilasin itselleni Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa -keittokirjan ja mun on pakko tulla hehkuttamaan kyseistä kirjaa teille! Tää keittokirja on just semmonen, mitä oon etsinyt. Kirja sisältää nimittäin paljon erilaisia terveellisiä ja helppoja reseptejä, jotka kaiken lisäks valmistuu vielä nopeasti - kyseessä siis täydellinen keittokirja vuoden jokaiselle päivälle. Pisteenä i:n päälle, kirja sisältää aivan upeita, herkullisia kuvia... Täyttä kirjarakkautta! Kyseessä ei ole yhteistyöpostaus, vaan omasta halusta haluan vinkata teille tästä ihanuudesta.

kiitoshyvää

Kun kirja vihdoin tipahti postilaatikkoon, olin niin innoissani ja oli heti pakko selata kirja läpi. Sieltähän löytyikin niin aamupalareseptejä, kuin myös lounasvinkkejä ja makeampia herkkuja. Ilman sokeria tietty. Sunnuntai-iltana päätinkin ottaa yhden reseptin kokeiluun ja ai että, kyllä tuli hyvvää! Valmistin munakoisopizzoja ja ajattelin jakaa tämän ohjeen teillekin. Resepti on siis Kiitos hyvää pikaruokaa -kirjasta ja tää sopii niin lounaaksi kuin myös illalliseksi, tai ihan vaikkapa pikkunälän yllättäessä.

kirjarakkautta

Tarvitset yhden ison munakoison, tomaattikastiketta, kirsikkatomaatteja, puolikkaan sipulin, tuoretta basilikaa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja muita mausteita (esim. oreganoa) ja mozzarellaa. Itse käytin mozzarellan sijasta sekajuustoraastetta ja fetajuustoa.

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa munakoiso noin 1cm:n paksuisiksi siivuiksi pituussuunnassa ja levitä päälle oliiviöljyä. Mausta munakoisot suolalla, pippurilla ja haluamillasi mausteilla. Itse laitoin oreganoa ja grillimaustetta. Laita munakoisoviipaleet uuniin noin vartiksi, tai kunnes munakoisot alkavat pehmetä. Lisää pinnalle tomaattikastike (tai -pyree), viipaloidut kirsikkatomaatit, leikattu sipuli ja juusto. Laita uuniin vielä viideksi minuutiksi, tai kunnes juusto on sulanut. Ota uunista, laita basilikaa päälle ja nauti! Tästä riittää noin kahdelle. :-)

munakoisopizza

Tilasin omani CDON:sta ja käytin tietty hyväksi Bonusway * -palvelua saadakseni bonusta nettiostoksesta. Tosi kätsyä! Meneekö resepti teillä kokeiluun ja onko kellään teistä kyseistä kirjaa? :-)

4 kommenttia

  1. Toi kirja kuulostaa huikeelta! <3 Mulla on usein ongelmana se, etten jaksaisi ruveta tekemään ruokaa, kun siinä menee niin turhauttavan paljon aikaa, ja nopeasti ei yleensä saa tehtyä mitään hyvää. Tosta kirjasta saattaisi siis löytyä vastaus tähän ongelmaan! Täytyykin yrittää löytää se vaikka kirjastosta mahdollisimman pian! :)

    http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se onkin! Oon kyllä tosi ilonen että löysin tuon, se onmulle just perfect :-D No sitten suosittelen todellakin hankkimaan tämän! :)

      Poista