SisƤllƶn tarjoaa Blogger.

2+1 RAVINTOLAVINKKIƄ TALLINNAAN


Reissatessa nautin uusien ruokien maistamisesta ja ihanien uusien ruokapaikkojen lƶytƤmisestƤ. Niin se vaan on, ettƤ hyvƤ ruoka, parempi mieli. Mulla onkin muutama lempparipaikka eri puolella maailmaa, jotka ovat erityisesti jƤƤneet mieleen ruoan, sekƤ sen tunnelman takia, esimerkiksi Restaurante & Terraza Carmen Marbellassa, Tamam Rodoksella, Chiang Main ylihalvat street foodit ja Krabin intialaisraflat.

Ihan pikkusesta lapsesta asti mut ja pikkuveljeni on viety erilaisiin ravintoloihin, eikƤ meille kelvannut mitkƤƤn lastenlistan ranskalaiset lihapullilla, vaan kyllƤ sen piti olla carpacciota, sinisimpukoita ja mitƤ kaikkea. Vanhempieni ansiosta mulla on erityisen intohimoinen suhde ruokaan ja mielestƤni elƤmƤ on liian lyhyt olla nauttimatta siitƤ. EhkƤ sekin on yksi syy, miksen nyt opiskelijakaan syƶ mitƤƤn nuudeleita ja tonnikalaa, koska kyllƤ halvallakin saa hyvƤƤ jos vaan yrittƤƤ.

Anyway, vietettiin poikaystƤvƤn kanssa toukokuun viimeinen viikonloppu Tallinnassa ja teinkin siitƤ jo fiilistelypostauksen. Ajattelin nyt kuitenkin tulla jakamaan pari ravintolavinkkiƤ Tallinnaan. SiellƤ tuli kuitenkin syƶtyƤ aika monessakin ravintolassa, mutta nƤmƤ pari lempparia jƤi kyllƤ mieleen.


F-Hoone

Hieman vanhankaupungin ulkopuolella sijaitseva F-hoone on ihana mesta! Se on sisustettu retro/kirppistyylillƤ ja siellƤ on vaan niin kiva fiilis. KƤytiin siellƤ aamupalalla viimeisenƤ pƤivƤnƤ ennen satamaan lƤhtƶƤ ja silloin sinne pƤƤsi ilman pƶytƤvarausta, mutta jos haluaa kƤydƤ tuolla illallisella niin kannattaa suosiolla tehdƤ se pƶytƤvaraus etukƤteen.

Tarjoilijat olivat ystƤvƤllisiƤ, hinnat todella edullisia ja ainakin meidƤn aamupala-annokset oli parasta ikinƤ. Ihan oikeasti, valehtelematta yksi elƤmƤni parhaimmista aamupaloista. Tilattiin kvinoa-aamupalasalaattia, vihersmoothiet, sekƤ tƤytetty lƤmmin ciabatta... En oo ikinƤ juonut niin hyvƤƤ vihersmoothieta tai maistanut niin hyvƤƤ tƤytettyƤ leipƤƤ!! Aamupalaa saa 11:30 asti, mutta sen jƤlkeen saa ruokalistalta paljon muutakin, joka ei varmasti tuota pettymystƤ.


VƤike Rataskaevu 16

Yritin tehdƤ pƶytƤvarauksen siihen ’’oikeaan’’ Rataskaevu 16 –ravintolaan noin kolme viikkoa ennen reissua, mutta se oli jo silloin tƤyteen buukattu koko viikonlopuksi. Onneksi VƤike Rataskaevussa oli kuitenkin tilaa, joten perjantai-iltana otettiin suunnaksi Rataskaevun pikkusisko, joka ei tuottanut pettymystƤ. VƤike on siis lisƤys pƤƤravintolaan, mutta konsepti on sama ja ruoka 5/5. Mutta vinkkinƤ vaan, ettƤ pƶytƤvaraus kannattaa tehdƤ ajoissa!

Ruoka oli todella TODELLA herkullista, tarjoilijat olivat ihania ja tunnelma tƤydellinen. Alkupalaksi pƶytƤƤn tuotiin tuoretta, tummaa leipƤƤ ja se oli rakkautta ensipuremalla. Ruoka oli tƤƤllƤkin myƶs todella edullista laadusta tinkimƤttƤ!


+ Little India Virukeskus

TƤytynee vielƤ mainita Virukeskuksessa sijaitseva Little India, joka oli oikeasti todella hyvƤ lounaspaikka kaupoissa pyƶrimisen vƤlissƤ. HyvƤƤ palvelua, sekƤ herkullista ja edullista intialaista ruokaa! Eli jos nƤlkƤ yllƤƤ tuolla shoppaillessa, niin kannattaa suunnata tuonne.

Ja olisin myƶs halunnut kƤydƤ Vegan V:ssƤ, mutta sinne saavuttuamme iltapƤivƤllƤ paikka oli ihan tƤynnƤ. Ens kerralla sitten!

Onko teillƤ ravintolasuosituksia Tallinnaan?

xx, Milla

1 kommentti

  1. Kiva saada uusia vinkkejƤ! Helposti sitƤ sortuu niihin vanhoihin ja tuttuihin ravintoloihin, vaikka ehdottomasti pitƤisi kokeilla myƶs uusia paikkoja!

    VastaaPoista